NIEUW vanaf 15 september: Theaterkoor Jongeren

8 September 2022

Houd je van zingen en zit je op de middelbare school? Dan is het fonkelnieuwe Theaterkoor Jongeren iets voor jou! Op donderdag 15 september is de eerste les, van 18.30 tot 19.30 uur.

Onder leiding van Erwin de Ruijter zing je met leeftijdgenoten bekende pop- en musicalnummers. Ondertussen leer je meerstemmig zingen en je stem goed te gebruiken. Ook werken we aan je performance: het presenteren van jezelf en het bewegen tijdens je zang.

We starten met 10 lessen om te ervaren hoe dit is, maar natuurlijk kunnen we besluiten om verder te gaan. Ook het geven van optredens is mogelijk.

Eerste les = gratis proefles
Lijkt het je leuk en wil je meedoen? Schrijf je dan nu in! Twijfel je? Kom het gewoon een avondje proberen! De eerste les is een gratis, vrijblijvende proefles. Je kunt je makkelijk weer uitschrijven.