Schrijf je in, we beginnen weer op 29 augustus!

5 September 2022

We gaan weer van start op maandag 29 augustus. Je kunt kiezen uit ruim honderd lessen en korte cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Inschrijven kan via onze website.

Diverse lessen beginnen op maandag 29 augustus, waaronder de instrumentale lessen (en zang), danslessen en MUZT Musicalopleiding. Ook in september zijn er startmomenten, zoals bij KinderMuziekTheater (KMT) en de cursussen beeldende kunst. Op website staat bij elke les, cursus of groep de startdatum vermeld.

Waar?
We bieden op meer dan twintig plekken in Súdwest-Fryslân muzieklessen aan, onder andere in Bolsward, Makkum, Koudum, Workum en Sneek. De lessen en cursussen op het gebied van dans, theater, musical en beeldende kunst vinden allemaal plaats in het Atrium in Sneek.

Gratis proefles

Bij veel lessen en groepen is het mogelijk om gratis een keertje mee te doen. Voor de muziek- en danslessen kan op elk moment van het jaar een proefles worden gevolgd. Bij een kortdurende danscursus en bij de afdelingen theater en beeldende kunst vormt de eerste les vaak een vrijblijvende kennismaking. Vraag hier een gratis proefles aan

Audities MUZT en talentklassen dans

MUZT, onze musicalopleiding, houdt vrijdag 26 augustus een tweede auditie voor het nieuwe seizoen. Ben je tussen de 12 en 17 jaar oud en dol op musicals? Geef je op! De auditie is van 14.30 tot 17.00 uur in het Atrium in Sneek. Wanneer je wordt toegelaten, begin je in het eerste jaar. Het nieuwe seizoen van MUZT start in september. Meer informatie over de MUZT-auditie

Onze dansafdeling houdt woensdag 7 september een auditie voor de talentklassen. Er worden verschillende oefeningen gedaan waarbij voornamelijk gelet wordt op techniek, kracht, lenigheid, uitstraling en muzikaliteit. Voorbereiding niet nodig, danservaring is een pre. De talentklassen krijgen twee keer per week les in de stijlen klassiek ballet en moderne dans/jazz. De auditie is van 14.30 tot 15.30 uur in de Noorderkerkzaal in Sneek (ingang Atrium). Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Jacqueline Veldhuis (coördinator dans) via dans@cks.nl.