VACATURE: 1e medewerker techniek en (gebouw)beheer

1 August 2022

We zoeken per oktober een enthousiaste 1e medewerker techniek en (gebouw)beheer die voor 36 uur per week leiding geeft aan de afdelingen Techniek, Beheer en ICT van CKS (ons kunstencentrum, Theater Sneek, poppodium Bolwerk en cultuurbureau Akte2).

In deze functie verzorg je de dagelijkse leiding aan de medewerkers Techniek, Beheer en ICT. Je bent medeverantwoordelijk voor de feitelijke realisatie van voorstellingen, concerten en evenementen van al onze instellingen en voor het gebruik, onderhoud en de verzorging van technische installaties en materialen. Ook zorg je met Beheer dat onze gebouwen goed onderhouden zijn en materialen en techniek op de juiste locatie aanwezig zijn en adviseer je over de haalbaarheid van theater-technische plannen en de ontwikkeling van licht- en geluidsplannen.

Reageren?
Contactgegevens vind je in de volledige vacature. Solliciteren kan tot en met 19 september.

Bekijk de vacature