FOTO’S: Atrium Dansvoorstellingen (compleet)

22 July 2022

Bijna alle Atrium-dansgroepen deden op 18 en 19 juni mee aan de Atrium Dansvoorstellingen in Theater Sneek. De hiphoppers van Jarno Spijker, de moderne dansers van Nusta Grotenhuis, de klassieke ballerina’s van Jacqueline Veldhuis en de jazzdansers van Niels van der Wal en Raymond Guzman traden op. Ook de Kinderdansgroepen van Niels waren te zien.

Speciaal voor ‘Entourage’ werkten de dansers samen met Bieke Huls, docent tekenen en schilderen bij kunstencentrum Atrium. Samen met haar cursisten maakte Bieke prachtige creaties die door de dansdocenten werden verwerkt in hun choreografie├źn.

Fotografie: Saskia Bruinsma


VOORSTELLING 1 (zaterdag 18 juni, middag)


VOORSTELLING 2 (zaterdag 18 juni, avond)


VOORSTELLING 3 (zondag 19 juni, middag)


VOORSTELLING 4 (zondag 19 juni, middag)