FOTO’S: Dance Explosion met ‘Variations’ in Theater Sneek

5 July 2022

Dance Explosion stond in het weekend van 25 en 26 juni in Theater Sneek met ‘Variations’.  Verhalen en uitingen van emotie omzetten in prachtige dans en choreografie, dat is waar Dance Explosion sterk in is. De nieuwste show had niet één lijn, maar liet allerlei variaties zien. In muziek, in persoonlijkheid en in contrast. Net als het leven: soms gaat het net even anders dan je zou verwachten.

Dance Explosion danst in de stijlen modern, jazz, contemporary en showmusical. Choreograaf Raymond Guzman daagt de talentvolle groep dansers continu uit in steeds nieuwe choreografieën. DE 1 is de topgroep met geweldige dansers uit heel Friesland. Daar net onder zit DE 2. Aanstormend talent danst in Young Dance Explosion.

Fotografie: Saskia Bruinsma