Saskia Wagenvoort exposeert samen met prinses Margarita

23 september 2019

Saskia Wagenvoort, onze docente grime en visagie, deed van 19 tot en 22 september mee aan de tweede editie van Masterly The Hague – Festival for Old Master Paintings & Dutch Design.

Op de expositie werd modern design getoond dat is geïnspireerd op schilderijen van oude meesters. Saskia is naast haar docentschap bij Kunstencentrum Atrium onder meer fotografe en maakte speciaal voor Masterly The Hague foto’s geïnspireerd op een portret van een jong meisje, een doek van Johannes van Haensbergen.

De foto’s hingen samen met het portret tijdens de vier expositiedagen in het statige pand van Hoogsteder & Hoogsteder in Den Haag, tegenover de Hofvijver.

In dezelfde zaal waren ook enkele andere kunstwerken te zien, waaronder een vaasje van prinses Margarita de Bourbon de Parma. De dochter van prinses Irene ontwierp het samen met Royal Leerdam Crystal.

Foto’s: Masterly The Hague, Facebook/Instagram Saskia Wagenvoort