Atrium Dansdagen: Circus Dans

21 June 2019

In Theater Sneek hebben in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 juni vier volle zalen genoten van de Atrium Dansdagen. Alle dansgroepen van Kunstencentrum Atrium deden mee aan de voorstelling ‘Circus Dans’, waaronder de kinderen van Algemene Dansante Vorming (ADV) en jongere en volwassen leerlingen moderne dans, jazz, klassiek ballet en hiphop. Ook diverse talentklassen en Dance Explosion waren van de partij.

De meest uiteenlopende leeftijden en dansstijlen stonden op het podium. Er waren twee voorstellingen op zaterdag en twee op zondag. Het programma verschilde per dag.

De choreografieën waren van de hand van Jacqueline Veldhuis (klassiek ballet), Niels van der Wal (ADV, jongensdans, jazz), Raymond Guzman (jazz, showmusical), Afke Brenninkmeijer (modern), Jarno Spijker (hiphop), Tialda Goodijk (tap dance), Ella Guzman (modern), Suze Gort (modern) en stagiairs Nusta Groterhuis en Donna Tichelaar.

Fotografie: Margon Mink