Coronavirus: update woensdag 6 mei

22 april 2020

Vanaf maandag 11 mei mogen we weer individuele muzieklessen gaan geven op onze locaties. Dit geldt voor alle leeftijden: kinderen, jongeren en volwassenen. Het gaat nadrukkelijk om een-op-eenlessen (instrumentaal en vocaal).

Dit is zonder twijfel zeer goed nieuws en we kunnen niet wachten om onze leerlingen weer te begroeten. De docent neemt binnenkort contact met hen op om een passende dag en tijdstip te vinden voor de lessen.

De lessen die weer beginnen worden gegeven op bij Kunstencentrum Atrium in Sneek, Muziekschool Bolsward, Muziekschool Koudum en in Kultuerhús Klameare in Workum.

We kunnen helaas nog niet starten met lesgeven in enkele gebouwen die we samen met andere partijen gebruiken. We hopen dat ook deze locaties snel open gaan. Op dit moment zijn we dat aan het inventariseren. Zodra we ook hier weer beginnen, wordt dit gecommuniceerd via de docenten en onze website.

Binnenkort ontvangen leerlingen ook informatie over de richtlijnen van RIVM, waar we ons vanaf 11 mei allemaal aan moet houden.