Lessen voor thuis tijdens de coronacrisis

27 maart 2020

Helaas kunnen er door de coronacrisis momenteel geen lessen plaatsvinden op onze locaties. Heel erg vervelend natuurlijk! Maar gelukkig zijn onze muziek-, dans-, theater-, beeldend- en musicaldocenten niet voor een gat te vangen en velen zijn gelijk begonnen met online lesgeven.

Sommige docenten hebben ook een (korte) les opgenomen op video. Deze filmpjes vind je in de horizontale oranje balk op de Atrium-site onder ‘thuislessen‘.

Klik hier om alle thuislessen te bekijken

Een aantal lessen is openbaar en voor iedereen te bekijken. Zoals de danscombinaties die Jacqueline en Niels hieronder uitleggen. Anderen zijn bedoeld voor een specifieke groep leerlingen. Deze pagina’s zijn beveiligd met een wachtwoord. De leerlingen ontvangen de code van hun docent.

Veel succes en plezier!