Ineke Dijkstra en Saco van der Laan bij Topzondag met Koffiegeur

6 januari 2020

Het duo Ineke Dijkstra en Saco van der Laan is toegevoegd aan de line-up voor de komende Topzondag met Koffiegeur, op zondag 23 februari. Eerder was het duo Scholten & Flach al aangekondigd.

Ineke (zang) en Saco (gitaar) brengen een soulvol repertoire uit een mix van jazz-, pop- en bluesinvloeden, waarin Eva Cassidy, Ella Fitzgerald, Sting, Stevie Wonder en andere muzikale helden in een eigen sfeervolle, akoestische setting worden vertolkt. Steeds stijlvol, met aandacht voor intieme ballads en veel ruimte voor improvisatie. Kortom, dit duo staat garant voor een zeer aangename en bijzondere performance!

Ineke studeerde als zangeres af in Leeuwarden en is een veelgevraagde frontvrouw in diverse formaties en projecten. Met haar geheel eigen jazzy stijl, een warm stemgeluid, soepele timing en overgave zorgt Ineke ervoor dat zij haar publiek doet opkijken, glimlachen en meebewegen, of laat hen juist aandachtig luisteren. Gitarist Saco voltooide het conservatorium in Groningen. Hij begon als pop/rockgitarist en zette zijn muzikale reis voort in diverse pop-, funk-, jazz- en fusionformaties en -projecten. En nu dus in deze bijzondere akoestische duosetting met Ineke.

Kaarten bestellen
Meer over Topzondag met Koffiegeur (met agenda)