Kom jij meespelen in onze muziekgroepen?

3 oktober 2019

Een aantal van onze muziekgezelschappen heeft bij aanvang van het seizoen nog plek voor nieuwe aanwas. Instrumentalisten en vocalisten – beginners en gevorderden – zijn van harte welkom bij een van de ensembles, orkesten en koren. Een keer meedoen aan een repetitie is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website of aan de balie in Sneek.

Vocaal

 • Musicalkoor MusicAlive: repetities maandagavond in Sneek
 • Popkoor Local Vocal: repetities woensdagavond in Sneek
 • Popkoor Allround: repetities dinsdagavond in Bolsward

Instrumentaal

 • Accordeonorkest Sneek: repetities maandagavond in Sneek
 • Blokfluitensemble: repetities dinsdagavond in Sneek
 • Gitaarensemble:repetities dinsdagmiddag in Sneek
 • Harpensemble: repetities dinsdagavond in Sneek
 • Fluteband Just Flute: repetities donderdagavond in Sneek
 • Klarinetensemble: repetities vrijdagmiddag/avond in Sneek
 • Saxofoonensemble: repetities dinsdagavond uur in Sneek
 • Slagwerkensemble: repetities vrijdagavond in Bolsward

Promenadeorkest
Het onlangs opgerichte Promenadeorkest onder leiding van Froukje de Wit kan nog strijkers en houtblazers gebruiken. Het repertoire bestaat uit klassiek, populair en filmmuziek. Het orkest bevat onder meer: (alt)viool, cello, contrabas, klarinet, saxofoon, dwarsfluit, hobo, fagot en harp. De repetities zijn dinsdagavond in Sneek.

Barokensemble
Het barokensemble onder leiding van Lies van der Grient begon in 2017 als een kwartet met blokfluitisten en een celliste. De groep bestaat nu uit onder andere blokfluit (SAT(B)), traverso, cello/gamba, klavecimbel en barokhobo en wil uitgroeien naar een ensemble met gevorderde spelers. Er is plek voor blokfluit, klavecimbel en cello. De repetities zijn op dinsdagavond in Sneek.